NIEUW! Ontdek Den Haag vanaf de rails en het water 
Uniek combinatieticket voor oude tram en rondvaartboot

  • Sfeervolle rit met historische tram van Den Haag naar Scheveningen en terug;
  • Rondvaart ‘De Ooievaart’ door de mooie Haagse grachten;
  • Ontdek oud en nieuw Den Haag zoals u het niet eerder zag;
  • Tijdens de rondvaart leuke verhalen, wetenswaardigheden en anekdotes van de gids;
  • Audiotour in de tram in acht (!) verschillende talen. Probeer het Haags!

Tourist Tram hop on, hop off
De oude tram die we voor u inzetten is een typische Haagse tram: crèmekleurig met groene bies zoals deze vroeger overal in de stad rondreed. Het interieur van de tram is sfeervol en comfortabel en biedt de reizigers een riante blik op de stad. De audiotour in de tram biedt informatie over wijken, buurten en gebouwen waar u doorheen rijdt. We leveren de audiotour in acht (!) verschillende talen (Nederlands, Engels, Duits, Spaans, Frans, Chinees, Japans en Haags!). U kunt van 10.00 tot 17.30 uur op veel verschillende plaatsen in- en uitstappen op de route van Den Haag naar Scheveningen en weer terug.

Rondvaart met De Ooievaart
Uw tramrit combineert u met een rondvaart in een authentieke Westlandse schuit. Varend door de Haagse grachten krijgt u een heel andere kijk op de historische gebouwen en een prachtig zicht op de skyline van het nieuwe Den Haag (waaronder de ministeriegebouwen). De Ooievaart verzorgt al veertien jaar lang de vaartochten door de oude verdedigingsgrachten van de stad. De boten worden veelal elektrisch aangedreven en de gids zorgt voor serieuze en sappige wetenswaardigheden.

Goed om te weten
Een combinatieticket is geldig van 7 april tot en met 1 oktober 2017, enkel op zaterdag en zondag. Het combi-ticket geeft recht op een rondvaart door de Haagse grachten en de mogelijkheid om gedurende 24 uur van de Tourist Tram gebruik te maken (hop on hop off). Binnen deze geldigheidsduur van 24 uur kunt u vanaf 18 uur tot einde dienst ook gebruik maken van alle HTM tramlijnen.

De combinatietickets moeten vooraf per telefoon of e-mail bij ons besteld  worden. Vervolgens kunt u die afhalen bij  het Havenkantoor, Bierkade 18b Den Haag. De rondvaart kunt u daar direct op een passende tijd reserveren. 

Haags Openbaar Vervoer Museum: letterlijk in het verleden reizen
Wilt u weten waar die mooie oude tram vandaan komt? Breng dan ook een bezoek aan het Haags Openbaar Vervoer Museum. Dit museum is gevestigd in een oude tramremise die van 1906 tot 1983 dienst deed voor HTM personenvervoer N.V. Alleen al het gebouw is indrukwekkend om te zien. Binnen vindt u een uitgebreide collectie railvoertuigen en bussen. In de tentoonstellingsruimte wordt niet alleen verteld over het verleden van het openbaar vervoer in Den Haag, maar ook over hedendaags openbaar vervoer en zelfs het toekomstige openbaar vervoer in Den Haag en directe omgeving. 
Het museum is voor bezoek alleen op zondagmiddagen tussen april en oktober geopend. De toegang is gratis. een leuke aanvulling op uw rit met de Tourist Tram!

Prijs: v.a. €12,50
Excl. BTW: €11,79
Beschikbare opties:

* Voor welke datum plant u deze activiteit:

* Voor wie boekt u dit ticket?:

* Voor welk dagdeel plant u deze activiteit:

* Vragen / opmerkingen::

Prijs: v.a. €12,50

* pakketprijs
Bestellen
Deel dit product via E-mail!
* Naam:
* E-mail:
Geef hier een email adres:
* E-mail van kennis:
Bericht voor kennis:

De E-mail die u verstuurd zal uw naam en E-mail adres bevatten.

* Geef de code zoals hieronder getoond:

* Uw E-mail adres wordt niet door ons opgeslagen. *

  • Product Eenheid
  • pakketprijsEen combinatieticket is geldig van 7 april tot en met 1 oktober 2017, enkel op zaterdag en zondag. Het combi-ticket geeft recht op een rondvaart door de Haagse grachten en de mogelijkheid om gedurende 24 uur van de Tourist Tram gebruik te maken (hop on hop off). Binnen deze geldigheidsduur van 24 uur kunt u vanaf 18 uur tot einde dienst ook gebruik maken van alle HTM tramlijnen. De combinatietickets moeten vooraf per telefoon of e-mail bij ons besteld worden. Vervolgens kunt u die afhalen bij het Havenkantoor, Bierkade 18b Den Haag. De rondvaart kunt u daar direct op een passende tijd reserveren. (30% korting in vergelijking met losse tickets!)
Beoordeel

* Oordeel:

* Naam:

* Geef de code zoals hieronder getoond:

* Uw beoordeling:

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Website by Webroots