Zonsondergang vanaf De Haagse Toren (individueel)

In de maanden november en december kunt u vanaf een heel speciale plek de zon in de zee zien ondergaan. Vanaf de 92 meter hoge Haagse Toren heeft u een prachtig zicht op het bijzondere late licht boven zee. De schemering, het invallen van de duisternis, het 'verdwijnen' van de zon in de zee en aan uw voeten de verlichte stad. Met name in december is de stad ook nog feestelijk verlicht. De Sunsettour  is een bijzonder sfeervolle belevenis. Leuk om uw familie, vrienden of collega's mee te verrassen.

De Sunsettour kunt u boeken voor elke donderdag in november en december 2017. Houdt u de wisselende aanvangstijden in de gaten (tussen 16.00 en 16.30 uur)! Vanaf 15 december kunt u de Sunsettour goed combineren met de Royal Christmas Fair op het Lange Voorhout. Een gegarandeerd succesvolle combinatie. Zie https://www.royalchristmasfair.nl/

Ook voor groepen
Wilt u met een groep komen genieten van de Sunsettour op een andere dag? Ook dat kan. We regelen dan voor uw groep een privetour met eigen gids. Stuur een mail aan [email protected] met uw wensen.  

Prijs: v.a. €4,00
Excl. BTW: €3,77
Deel dit product via E-mail!
* Naam:
* E-mail:
Geef hier een email adres:
* E-mail van kennis:
Bericht voor kennis:

De E-mail die u verstuurd zal uw naam en E-mail adres bevatten.

* Geef de code zoals hieronder getoond:

* Uw E-mail adres wordt niet door ons opgeslagen. *

  • Product Eenheid
  • personenVoor de Sunsettour kunt u losse tickets bestellen. Prijs volwassenen: 6 euro, kinderen van 3 tot 12 jaar: 4 euro. Maximum aantal deelnemers: 15. Let op! Voor deelname is een redelijk goede conditie vereist. Om boven in de toren te komen moet u 288 treden beklimmen.
Beoordeel

* Oordeel:

* Naam:

* Geef de code zoals hieronder getoond:

* Uw beoordeling:

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Website by Webroots