Puzzeltocht Schilderswijk: welk team weet het meeste over deze multi-culturele wijk?
Tijdens deze puzzeltocht maakt u kennis met één van de kleurrijkste wijken van Den Haag. Middels een boekje met vragen en de verhalen van de gids leert u meer over de ontwikkeling van, en de ontwikkelingen in, een multi-culturele Haagse volksbuurt. Iedere groep (max 15 deelnemers) wordt begeleidt door een gids en zo ontstaan direct de teams. De tour gaat langs Haagse highlights, door multiculturele wijken en onontdekte pareltjes. De bedoeling is dat ieder team de vragen beantwoordt en de opdrachten uitvoert. Zo wordt er bijvoorbeeld gevraagd om wat bijzondere 'boodschappen' van een boodschappenlijstje mee te nemen. Welk team is het orgineelst en weet het meest voor elkaar te krijgen...? 

Over het spel
Gedurende de step of fiets puzzeltocht geeft ieder team zo goed mogelijk antwoord op de vragen in de vragenlijst. Uw gids zal u vertellen wanneer u een vraag moet beantwoorden of een opdracht moet uitvoeren. U hoeft dus niet zelf een route te volgen en / of te kijken wanneer u een vraag of opdracht uit moet voeren. Tijdens het steppen let u vooral op het verkeer! Natuurlijk zullen de gidsen u af en toe een beetje helpen met de vragen en opdrachten, maar het is vooral aan u om goed te luisteren en te kijken. Het team dat aan het einde van de tour de meeste vragen goed heeft beantwoord en de opdrachten  (zo origineel mogelijk) heeft uitgevoerd, komt als winnaar uit de bus. Het winnende team wordt aan het eind van de tour of tijdens een gezellige lunch, borrel of diner (zie tips) bekendgemaakt. 

Aanvullende informatie step of fiets puzzeltocht Schilderswijk, Den Haag
Duur: ca. 1,5 tot 2 uur, aan te passen op uw specifieke wensen/interesse.
Kosten: vanaf € 12,50 per persoon (minimaal 10 personen) (excl. step of fietshuur)
Step- of fietshuur: vanaf € 10 per persoon
Data & tijden: het hele jaar door op aanvraag

Tip: boek na afloop van de tour een gezellige lunch, borrel of diner
In en rondom het oude centrum van Den Haag zijn zo veel unieke plekjes waar u na uw puzzeltocht heerlijk kunt genieten van een drankje en een hapje. Wij doen u graag een voorstel; vraag naar de mogelijkheden. 

Combinaties met andere groepsactiviteiten
De step of fiets puzzeltocht Schilderswijk kan goed gecombineerd worden met een bezoek aan een moskee, hindoetempel of bijvoorbeeld een bezoek aan de Haagse Markt. Een ander goed passend alternatief is een rondvaart door de Haagse grachten, een rondrit met de historische tram, een bezoek aan Theater De Vaillant en de bijzondere uitkijktoren of een uitbreiding van de tour met een rondleiding door Chinatown (de oude Joodse wijken) van Den Haag. 

Maar de tour kan ook worden aangevuld met bijvoorbeeld een passende workshop, zoals een Chinese Thee ceremonie, kaligrafie, djembé, henna tekeningen, enz. Natuurlijk is er onderweg volop gelegenheid om een kopje koffie te drinken op een multi-cultureel plekje. Informeer naar de mogelijkheden of stel zelf online uw dagprogramma samen op deze website. 

Prijs: v.a. €12,50
Excl. BTW: €10,33
Beschikbare opties:

Rondleidingen & tours:

* Voor welke datum plant u deze activiteit:

Overige opties (u ontvangt hiervoor een maatwerk offerte):

* Voor welk dagdeel plant u deze activiteit:

Vragen / opmerkingen::

Prijs: v.a. €12,50

* personen
Bestellen
Deel dit product via E-mail!
* Naam:
* E-mail:
Geef hier een email adres:
* E-mail van kennis:
Bericht voor kennis:

De E-mail die u verstuurd zal uw naam en E-mail adres bevatten.

* Geef de code zoals hieronder getoond:

* Uw E-mail adres wordt niet door ons opgeslagen. *

  • Product Eenheid
  • personenGa Den Haag heeft behalve haar eigen gidsen ook een samenwerking met 't Gilde Den Haag en diverse freelance gidsen. Op basis van de beschikbaarheid van de gidsen kunnen prijzen daarom hoger zijn dan hier vermeld.
Beoordeel

* Oordeel:

* Naam:

* Geef de code zoals hieronder getoond:

* Uw beoordeling:

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Website by Webroots