Privacy policy

Ga Den Haag is ervan overtuigd dat de bescherming van de persoonlijke levenssfeer van bezoekers van Nederland en de website van groot belang is voor de uitvoering van haar dienstverlenende activiteiten. Persoonsgegevens worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Ga Den Haag houdt zich in alle gevallen, ook ten aanzien van mogelijke dienstverlenende activiteiten buiten Nederland, aan de eisen van de Wet bescherming persoonsgegevens. De Verantwoordelijke voor de gegevensverwerking is Ga Den Haag, gevestigd aan Wagenstraat 185a, 2512 AW Den Haag Den Haag (Nederland).

Verwerking van persoonsgegevens
In het kader van haar dienstverlening, wanneer u informatie aanvraagt, een brochure bestelt of anderszins contact heeft met Ga Den Haag, legt Ga Den Haag gegevens vast. Ga Den Haag gebruikt uw gegevens voor het toesturen van de op uw verzoek aangevraagde informatie. Daarnaast legt Ga Den Haag gegevens vast om haar dienstverlening te verbeteren en om u op de hoogte te houden van (nieuwe) producten en diensten van Ga Den Haag en activiteiten van derden in Nederland. Hierbij tracht Ga Den Haag rekening te houden met uw voorkeuren. Indien u geen aanbiedingen of informatie wilt ontvangen, dan kunt u uw toestemming voor het gebruik van uw e-mail adres intrekken of uw gegevens laten blokkeren door een briefje te sturen naar Ga Den Haag, Wagenstraat 185a, 2512 AW Den Haag of een e-mail naar [email protected]

Gebruik van cookies
Ga Den Haag maakt bij het aanbieden van haar diensten gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje met gegevens dat op de harde schijf van uw computer wordt opgeslagen. Ga Den Haag maakt gebruik van tijdelijke cookies. Deze cookies bevatten geen persoonsgegevens en worden uitsluitend ingezet om het gebruik van de website voor u gemakkelijker te maken.Afhankelijk van de door u gekozen permissie (functionele, standaard of optimale cookies) worden de volgende cookies gebruikt: 

Naam Domein Inhoud Geldigheid Doel
currency .gadenhaag.nl value 1 maand bijhouden van de door u gekozen valuta
language .gadenhaag.nl value 1 maand bijhouden van de door u gekozen taal
PHPSESSID .gadenhaag.nl value 1 dag bijhouden van uw php sessie, zo hoeft u niet voor elke pagina opnieuw in te loggen mocht u een geregistreerde gebruiker zijn
         

De informatie, die geregistreerd wordt in de cookies, wordt niet gedeeld met derden. Daarbij wordt de informatie alleen op globaal niveau gerapporteerd. Het is niet te herleiden naar een specifieke gebruiker. De instellingen voor cookies kunt u aanpassen op de permissie instellingen pagina.

Ga Den Haag en andere websites
Op de website treft u een aantal links aan naar andere websites. Hoewel deze websites met zorg zijn geselecteerd, kan Ga Den Haag geen verantwoordelijkheid dragen voor de omgang met uw persoonsgegevens door deze organisaties. Lees hiervoor het privacy statement, indien aanwezig, van de website die u bezoekt. 

Vragen
Heeft u vragen of opmerkingen over het privacy-beleid van Ga Den Haag, dan kunt u deze schriftelijk stellen aan: Ga Den Haag, Wagenstraat 185a, 2512 AW Den Haag. Of per e-mail: [email protected] 

Wijzigingen 
Ga Den Haag behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in het privacy statement. Controleert u daarom regelmatig het privacy statement van Ga Den Haag. 

Den Haag, 1 mei 2014.