GPS kinderfeestje in Meijendel
U ontdekt de mooiste plekjes van Meijendel, terwijl de kinderen met de GPS puzzelen langs kronkelende paadjes. Onderweg moeten er tien vragen worden beantwoord over dieren, planten en water én worden er 5 vragen gesteld over de jarige. Ook moeten er cijfers worden verzameld die samen het eindcoördinaat zullen vormen.

Hoe gaat het GPS kinderfeestje in Meijendel in zijn werk?
De kinderen gaan doorgaans op pad met een begeleider en in groepjes van vier (max 6). Het vertrekpunt is Bezoekerscentrum De Tapuit in Meijendel. Elk groepje krijgt een GPS apparaat mee. Op het GPS apparaat zit een touch screen met daarop icoontjes die ieder kind direct begrijpt. De kinderen lopen van coördinaat naar coördinaat, ook wel een WayPoint (WP) genoemd. Bij een aantal WayPoints moet een opdracht worden gedaan. Door langs alle WayPoints te wandelen, vinden de kinderen de coördinaten van het eindpunt. Deze kunnen ingevoerd worden in het GPS apparaat. Om de tocht nog een beetje extra spannend te maken kunt u op het eindpunt een eindactiviteit laten plaatsvinden, zoals bijvoorbeeld het zoeken naar een schat of een spel waarbij teams tegen elkaar moeten strijden. 

Praktische informatie over het GPSkinderfeestje in Meijendel
Het GPS kinderfeestje is bestemd voor kinderen vanaf 8 jaar. Het minimum aantal deelnemers is twee groepjes van 4 personen. Per groepje dient 1 begeleider aanwezig te zijn. Het GPS kinderfeestje duurt ongeveer 2,5 à 3 uur. De kosten bedragen € 30 per GPS apparaat (4 tot 6 kinderen). Datum en tijdstip worden in overleg bepaald met GA Den Haag. Voorafgaand aan het GPS kinderfeestje levert u vijf vragen (met antwoorden) over de jarige aan, alsmede twee foto's van de jarige. 

Prijs: v.a. €30,00
Excl. BTW: €24,79
Beschikbare opties:

* Voor welke datum plant u deze activiteit:

* Voor welk dagdeel plant u deze activiteit:

Vragen / opmerkingen::

Prijs: v.a. €30,00

Het minimum te bestellen aantal is 2
* pakketprijs
Bestellen
Deel dit product via E-mail!
* Naam:
* E-mail:
Geef hier een email adres:
* E-mail van kennis:
Bericht voor kennis:

De E-mail die u verstuurd zal uw naam en E-mail adres bevatten.

* Geef de code zoals hieronder getoond:

* Uw E-mail adres wordt niet door ons opgeslagen. *

  • Product Eenheid
  • pakketprijsElk pakket bevat één GPS en één boekje. Maximaal vijf personen per pakket. Minimum afname is 2 pakketten.
Beoordeel

* Oordeel:

* Naam:

* Geef de code zoals hieronder getoond:

* Uw beoordeling:

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Website by Webroots