Landgoederenroute
Fietstocht over groene buitenplaatsen en langs historische landhuizen

​Tijdens deze fietstour laat de gids u kennismaken met de landgoederen en oude woonhuizen in de verrassend groene omgeving van Den Haag. Deze regio was eeuwenlang geliefd voor de vestiging van kastelen en landhuizen. Hiervan is nog veel terug te zien. De bosrijke landgoederen en historische huizen die u onderweg tegen komt, laten u een geheel andere kant zien van de anders zo drukke Randstad. De ervaren gids vertelt u over het ontstaan en de ontwikkeling van kasteel tot landgoed. De fietstocht brengt u onder andere langs het Binnenhof, Huis ten Bosch, landgoed Marlot en Oosterbeek, Clingendael, Arendsdorp en Sorghvliet. Indien de tijd het toelaat fietst u ook nog een stukje in het grensgebied met Wassenaar.   
Goed om te weten
Het start- en eindpunt van de fietstocht is op Het Plein in Den Haag. Deze sfeervolle fietstocht maakt u op uw eigen (zelf gehuurde/geleende) fiets. Elke donderdag om 13.00 uur. U fietst ongeveer 15 kilometer. Duur: 2 tot 2,5 uur. 

Prijs: v.a. €6,00
Excl. BTW: €4,96
Beschikbare opties:

* Voor welke datum plant u deze activiteit:

Vragen / opmerkingen::

Prijs: v.a. €6,00

* personen
Bestellen
Deel dit product via E-mail!
* Naam:
* E-mail:
Geef hier een email adres:
* E-mail van kennis:
Bericht voor kennis:

De E-mail die u verstuurd zal uw naam en E-mail adres bevatten.

* Geef de code zoals hieronder getoond:

* Uw E-mail adres wordt niet door ons opgeslagen. *

  • Product Eenheid
  • personenDeze activiteit is individueel te boeken. Maximum aantal deelnemers: 15. Bij vier reserveringen gaat het door. Ga Den Haag kan op verzoek ook uw lunch vooraf of uw high tea of borrel achteraf verzorgen.
Beoordeel

* Oordeel:

* Naam:

* Geef de code zoals hieronder getoond:

* Uw beoordeling:

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Website by Webroots