Ga Den Haag: originele en bijzondere groepsuitjes / teamuitjes in en rondom Den Haag
Ga Den Haag helpt u bij de organisatie van originele, bijzondere en verrassende groepsuitjes, teamuitjes en zakelijke bijeenkomsten in Den Haag
en directe omstreken. Of u nu een dagje weg wilt met familie naar Den Haag, een groepsuitje met vrienden wilt laten organiseren in Den Haag of een locatie zoekt voor een zakelijke bijeenkomst in Den Haag. Ga Den Haag neemt voor u het werk uit handen en organiseert voor u een originele en bijzondere dag. 

Vrijwel iedereen kent Den Haag als een internationale en multiculturele hofstad met veel welbekende trekpleisters. Want wie kent nu niet het Binnenhof, Madurodam, Scheveningen, het Vredespaleis en het gezellige Plein? Maar, Den Haag heeft zoveel meer te bieden dan deze bekende hotspots!

Ga  Den Haag wil u ook verrassen en hofstad Den Haag eens vanaf een heel andere kant laten zien. Ontdek met ons de bijzondere parels en doe mee met verrassende activiteiten in Haagse kleurrijke en mondiale wijken. Reis met ons eens over de stadsgrenzen en ontdek het prachtige omringende gebied: polders, molens, prachtige natuurgebieden zoals Meijendel, koninklijke bossen, de Romeinse Limes, de Gracht van Corbulo, Delft (stad van de Oranjes) en nog veel meer. 

Een enorme variëteit aan groepsactiviteiten in Den Haag en directe omgeving
Heeft u er wel eens aan gedacht om uw dagje Den Haag te vullen met een combinatie van bekende hotspots en onontdekte parels zoals De Haagse Markt, de Van Ostade woningen en de Haagse Toren? Of misschien bent u meer in voor een verrassende combinatie van een fiets-, step- of wandeltour, een rondvaart met workshop en aansluitend een diner in Den Haag, Scheveningen, Leidschendam-Voorburg of bijvoorbeeld Delft? Of dacht u meer aan iets sportiefs, een spelvariant zoals een citygame, survival, zeil- of (kite)surf-workshop, golfwedstrijd, driekamp of vliegerworkshop? Zo'n dag is geweldig goed af te sluiten met een gezellige bbq op het strand van Scheveningen of midden in één van de polders of recreatiegebeiden. Waar u ook aan denkt, Ga Den Haag denkt met u mee en helpt u een succesvol dagje Den Haag te organiseren voor uw gezelschap. 

Plan uw groepsuitje / teamuitje gedurende een evenement of festival
In Den Haag vindt u unieke, bijzondere en verrassende multiculturele evenementen, festivals en braderieën. Waarom uw groepsuitje niet plannen op één van deze bijzondere dagen? Verras uw gezelschap met een (al dan niet begeleid) bezoek aan Jazz in de Gracht, het Holi Festival, Parkpop en/of Grachtenpracht. Ga Den Haag informeert u graag over alle mogelijkheden.

Zakelijke uitjes en bijeenkomsten
Ga Den Haag helpt u graag met het vinden van een passende en geschikte locatie voor een meeting, presentatie, lezing, vergadering of andere zakelijke bijeenkomst. Wij zijn bekend met diverse gerenommeerde vergader- en evenementenlocaties, variërend van klein en intiem tot groot en zakelijk. De kracht van Ga Den Haag zit in het aanbieden van verrassende locaties in combinatie met goed georganiseerde vergaderbreaks, lunches en diners die bij uw bedrijf passen. 

Ontspannende vergaderbreaks, lunches en diners
Misschien overweegt u, om een vergadering of lezing te onderbreken met een activiteit? Een korte workshop, rondvaart of stadswandeling zorgt voor 'frisse hoofden' en nieuwe inspiratie. Laat u door Ga Den Haag adviseren over de mogelijkheden voor ontspanning na inspanning. Ga Den Haag verrast u graag met een creatief aanbod. 

Waar u ook naar op zoek bent, Ga Den Haag heeft de ideeën en contacten waarmee u uw dagje Den Haag op een leuke en originele manier kunt invullen.
Kortom: Ga Den Haag denkt met u mee, neemt u al het werk uit haden en zorgt ervoor dat u een uniek groepsarrangement in Den Haag ervaart.

Doelstelling & missie Ga Den Haag
Ga Den Haag is een initiatief van De Ooievaart en City Mondial. Beide organisaties (h)erkenden de wens van bezoekers om tegen eerlijke prijzen (zonder commissies) groepsuitjes, dagjes weg, workshops, zakelijke bijeenkomsten, familieuitjes en feesten te kunnen organiseren. Veel evenementenbureaus, groepsarrangementen bureaus en organisatiebureaus vragen hoge commisies op georganiseerde groepsuitjes.

Ga Den Haag doet daar niet aan mee en berekent eerlijke prijzen: geen onnodige, ondoorzichtige toeslagen maar vrijwel altijd de prijs die u zelf ook bij de desbetreffende leverancier zou betalen.

Geen winstbejag maar stimulering van toeristisch, recreatief, zakelijk bezoek en verblijf in Den Haag
Ga Den Haag heeft geen winstoogmerk. Er worden doelstellingen nagestreefd, zoals het steunen, verenigen en promoten van Haagse ondernemers en het toeristisch / recreatief aanbod van deze ondernemers. Door promotie en het vermarkten van het aanbod zet
Ga Den Haag zich in om het toeristisch, recreatief en zakelijk bezoek en verblijf in Den Haag te stimuleren en te verlengen. En daarmee ontstaat een goede impuls voor de lokale economie. 

Op dit moment zijn wij op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger voor sales- en projectondersteuning
Bekijk de vacature hier