Sfeervolle Kerstvaarten door de Haagse Grachten (losse tickets)
Wilt u uw Kerst op een leuke manier inluiden? Vaar dan met ons mee op de fluisterboot voor een unieke rondvaart door de oude grachten in Den Haag. Over het winterse koude water, dik aangekleed en de stad feestelijk verlicht. Aan boord kunt u genieten van korte winterse verhalen, mooie gedichten en leuke anekdotes. Dat alles omlijst door sfeervolle live muziek.

Glühwein en snert
Wij ontvangen u met een heerlijke Glühwein in het Havenkantoor aan de Bierkade in Den Haag. Daarna stapt u op onze stille open boot voor een 'aangeklede' rondvaart door het centrum van de stad. De kerstlichtjes, de duisternis en de kerstversiering verhogen de winterse sfeer. Daarbovenop zorgen wij voor warmte. Niet alleen moet u geregeld bukken als we onder lage bruggen door varen; ook de korte verhalen, gedichten en live muziek zullen u verwarmen.
Na drie kwartier varen gaan we van boort en wacht u een heerlijke warme erwtensoep en een drankje bij restaurant El Martes aan de Hooikade.
Daarna kunt u eventueel gratis mee terug varen naar het beginpunt van de rondvaart aan de Bierkade. U komt daar dan circa 2 uur na vertrek weer aan. 

Wanneer en voor wie?
Wij hebben dit jaar drie Kerstvaarten. Op donderdag 21 december, vrijdag 22 december en zaterdag 23 december 2017.
Ontvangst Havenkantoor 18.45 uur, aanvang rondvaart 19.00 uur. De rondvaart zelf duurt 45 minuten.

Onze  Kerstvaarten zijn voor iedereen die op een leuke manier de Kerst wil inluiden. Voor iedereen die Den Haag op een feestelijke manier wil beleven. U kunt losse tickets boeken voor deze winterse rondvaart. Natuurlijk is het ook leuk om dit met uw familie, vrienden of collega's te doen. Een bijzonder alternatief voor een traditionele Kerstborrel!  Denk u ook eens aan de combinatie met de prachtige Royal Christmas Fair aan het Lange Voorhout?  

En de winter.....?
Wij doen er alles aan om uw winter- en Kerstgevoel te versterken. Hopelijk willen de 'witte' weergoden ook nog een beetje meewerken. 

Goed om te weten
- U kunt losse tickets kopen tot 48 uur voor vertrek.
- De rondvaart gaat door bij minimaal tien reserveringen. Indien dit aantal niet gehaald is, krijgt u het betaalde bedrag geheel retour.
- Afmelden kan tot 48 uur voor vertrek. Daarna wordt bij annuleren of wijzigen geen restitutie meer gegeven.
- Wij varen niet bij extreem weer of dichtgevroren vaarwater.
-.Er wordt gevaren in een open boot. Extra warme kleding wordt met klem aanbevolen! Wellicht is deze vaartocht niet geschikt voor jonge kinderen.
- Voor grote groepen kunt u een hele boot afhuren op een gekozen tijdstip. Wij informeren u er graag over.  

Prijs: v.a. €22,50
Excl. BTW: €21,23
Deel dit product via E-mail!
* Naam:
* E-mail:
Geef hier een email adres:
* E-mail van kennis:
Bericht voor kennis:

De E-mail die u verstuurd zal uw naam en E-mail adres bevatten.

* Geef de code zoals hieronder getoond:

* Uw E-mail adres wordt niet door ons opgeslagen. *

  • Product Eenheid
  • personenVoor de Kerstrondvaarten kunt u losse tickets boeken. Bij minimaal 10 deelnemers gaat het door. Data: 21, 22 en 23 december 2017 vanaf 18.45 uur. We varen op een open boot, dus warm aankleden. De prijs per ticket is bedoeld voor personen ouder dan 3 jaar. Voor kinderen jonger dan 3 jaar is deze (open)boottocht niet geschikt.
Beoordeel

* Oordeel:

* Naam:

* Geef de code zoals hieronder getoond:

* Uw beoordeling:

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Website by Webroots