GPS tochten en GPS spellen zijn een gezellig en actief uitje voor teams, vrienden, families en collega’s. Alle spellen spelen zich uiteraard buiten af; in de stad of in de natuur (strand, bos, duinen). Het leuke aan GPS tochten is dat ze eigenlijk voor iedereen op maat kunnen worden samengesteld. Het kunnen tours zijn waarmee u langs highlights en onbekende parels komt. Het kunnen teambuilding games zijn of thematochten. U kunt ze wandelen, fietsen, steppen en sommige gaan zelfs over het water. Kortom variaties genoeg. 

Locaties voor GPS tochten van GA Den Haag
De GPS tochten van GA Den Haag worden uitgezet in natuurgebieden in de regio Haaglanden, maar ook Den Haag centrum en omliggende wijken, steden en dorpen. Zo zijn er bijvoorbeeld tochten in Meijendel, Den Haag, Kijkduin, Scheveningen, Voorburg, Leidschendam, recreatiegebied Vlietland, De Horsten, het Haagse Bos, enz. Voor elk wat wils...

Voorbeelden van bestaande GPS tochten

De basis GPS tochten van GA Den Haag
GA Den Haag heeft inmiddels al aardig wat GPS puzzeltochten ontwikkeld. Dit noemen wij de 'basis GPS tochten'. Helemaal 'basis' zijn ze echter niet, want iedere tocht wordt voor iedere groep op maat uitgewerkt. Wanneer u een GPS tocht bij GA Den Haag boekt, heeft uw tocht daarom altijd een persoonlijk tintje. 

De maatwerk GPS puzzeltochten & de GPS tours van GA Den Haag
De tochten die GA Den Haag op basis van specifieke wensen van klanten maakt, noemen wij Maatwerk GPS tochten. Zo'n tocht wordt uitgezet op basis van specifieke interesses of, soms, is het eenvoudigweg een tour langs highlights en onontdekte parels. U maakt dan een stadswandeling, fietstocht of steptocht aan de hand van een GPS en op bepaalde punten leest u in het begeleidende boekje meer over de highlights en parels waar u langs komt en die u misschien wel bezoekt. Uiteraard zorgt GA Den Haag dan voor entreetickets (indien nodig). U maakt dan dus eigenlijk een tour zonder gids; een leuke en informatieve manier om Den Haag en omstreken te ontdekken!

GPS thematochten
GA Den Haag organiseert ook thematochten. Hierbij kunt u denken aan een sociaal maatschappelijke GPS-tocht door de Kleurrijke Wijken van Den Haag, een biertocht, een 'watertocht langs bestaande en gedempte grachten', architectuurtochten, maar ook aan tochten waarbij ú (als klant) het thema bepaald. Hier komen de meest grappige, unieke en sfeervolle tours uit voort. Deze GPS thematochten hoeven lang niet altijd puzzeltochten te zijn. Deze tochten zijn ook bijzonder goed te gebruiken als 'gidsloze tours'. U gaat dan gewoon op stap gaat met een GPS en op bepaalde punten leest u in het begeleidende boekje meer over de highlights, parels en organisaties die u passeert en (indien gewenst) bezoekt. Uiteraard zorgt GA Den Haag dan voor entreetickets (indien nodig) of voor een afspraak met een desbetreffende organisatie. 

Prijs: v.a. €6,00
Excl. BTW: €4,96
Beschikbare opties:

* Gebied:

* Voor welke datum plant u deze activiteit:

* Voor welk dagdeel plant u deze activiteit:

Vragen / opmerkingen::

Prijs: v.a. €6,00

* personen
Bestellen
Deel dit product via E-mail!
* Naam:
* E-mail:
Geef hier een email adres:
* E-mail van kennis:
Bericht voor kennis:

De E-mail die u verstuurd zal uw naam en E-mail adres bevatten.

* Geef de code zoals hieronder getoond:

* Uw E-mail adres wordt niet door ons opgeslagen. *

  • Product Eenheid
  • personenElk pakket bevat één GPS en één boekje. Ga Den Haag adviseert om maximaal vijf personen aan een pakket te koppelen.
Beoordeel

* Oordeel:

* Naam:

* Geef de code zoals hieronder getoond:

* Uw beoordeling:

Note: HTML-code wordt niet vertaald!